otvorite svoj BLOGG,WEB SITE ili FORUM potpuno BESPLATNO

Tuesday, September 4, 2007

Your Cash Cow

YourCashCow (YCC) net Business za glavnu delatnost svog poslovanja ima prodaju profesionalnih Hosting paketa po izuzetno skromnim cenama na nasem i svetskom trzistu

Aktivnim, registrovanim clanovima za 10$ mesecno nudi se Hosting paket vredan 19.9$ . Kao aktivni i registrovan clan za tih 10$ mesecno imate i Business poziciju u YCC forsiranom 2x5 matrixu pa uz Vas trud preporuka i uvodjenjem u YCC Business Vasih direktnih saradnika, ubrzo ostvarujete novcani profit sa kojim se samofinansirate ali ste u mogucnosti i da zaradite mnogo vece novcane iznose od 10$ mesecno koliko Vam je potrbno za pocetak.

Naravno, imate pomoc i zaradu i od Spilowera, tj. indirektnih clanova koji Vam padaju u matrix od Vaseg sponzora i njegovih visih sponzora. Zarada se ostvaruje do pete dubine Vaseg matrixa, a sirina je neogranicena, sto znaci da je i Vasa mesecna zarada ne ogranicena.

Za svakog Vaseg direktnog saradnika placeni ste 3$ svakog meseca a za svakog indirektnog clana koji Vam padne u matrix placa Vam se 1$ svaki mesec. Mojih prvih 8 isplata mozete videti OVDE.

YCC je startovao krajem prosle godine, a od marta 2007.god. uzeo je sve veci i veci mah.

Danas ima blizu 20.000 registrovanih clanova. Zvanicni YCC sajt je preveden na nekoliko svetskih , najznacajnijih jezika medju kojima je i Kineski.

Prilikom registracije, u narednih 24h od Company YCC dobijate i pocetni bonus od 10$ kojeg mozete podici tek kad u Accountu imate minimum 25$. Mogucnost uplate i ispate vrsi se na 5 najpoznatijih net racuna i svetskim i nasim bankovnim karticama.

YCC Basic Hosting paket koji dobijete prilikom aktivnog clanstva ima sledece karakteristike; (naveo sam samo najznacajnije)

* Disk Space 4000 MB
* Ftp Accounts 15
* POP3 e-mail Accounts 4000
* Email Lists 13
* MySQL Databases 15
* Sub Domains 25
* Parked Domains 16
* Number of Addon Domain Names 5
* Bandwidth Unlimited ...

Ovaj Hosting paket podrzava sve domene sa nasim i svetskim extenzijama

Kratku Power Point prezentaciju mozete pogledati OVDE

a mozete prisustvovati i OnLine prezentacijama koje odrzavano svakog cetvrtka i nedelje u 21h . Download conference.exe Konferencijske sale, mozete izvrsiti pomocu linka
OnLine konferencije odrzavamo da bismo svakoj zainteresovanoj osobi, za MLM net poslovanje, detaljno objasnili i pojasnili kompletni plan rada i zarade. Dodjite, budite nam gost jer samo detaljno informisani mozete doneti ispravnu i konacnu odluku za Vas sledeci korak.

Your Cash Cow Vam omogucuje da se registrujete Free, potpuno besplatno, prvih 14 dana i tako se upoznate sa celim sajtom i svim mogucnostima koje Vam pruza ovaj zaista profesionalni Business na svetskom nivou. Registraciju mozete obaviti putem mog refera linka ispod, o cemu cu ja biti automatski e-mailom obavesten od YCC Company.

Registracija

Za još informacija o YCC , posjetite moj blogg: http://internet-biznis-cashcow.blogspot.com/2007/09/dobro-doli.html

Za sva dodatna pitanja, pomoc i podrsku, slobodno me kontaktirajte,

Za još
Stojim Vam na raspolaganju.

REGISTRUJ SE

No comments:


Robert Kiyosaki

"Najbogatiji ljudi na svetu tragaju za mrežama i izgrađuju ih, svi ostali traže posao"

"Nije problem biti siromašan, ali je problem ne poduzeti ništa da se to promeni"

Henry Kissinger

"Ako ne znaš kuda ideš, svaki put Te vodi do - nigde"

"Nije važno odakle dolaziš, nego je važno kuda si krenuo"